Coffee For Everyone

Share our love

Build on the idea that everyone deserves better cup of coffee.

Koffie geeft ruimte om te denken, te dromen. Om te filosoferen over het leven. Koffie geeft ons momenten van flow en verstilling, in de hectiek van alledag. En mooier nog: koffie verbindt ons. Het zorgt voor gesprekken die anders nooit hadden plaatsgevonden. Voor ontmoetingen die je altijd bijblijven.

Coffee For Everyone is ontstaan vanuit de visie om koffie te delen. In een wereld waarin de verschillen soms groter lijken dan de overeenkomsten, willen wij een label zijn dat alle mensen met elkaar verbindt. Allure en kwaliteit, niet alleen voor een selecte club maar voor iedereen. Zodat ook jij het gevoel van een fantastische kop koffie kan ervaren. Waar je ook bent. Thuis, op het werk of waar je uitgaat. Want als er iets is dat we met elkaar gemeen hebben, dan is het wel onze liefde voor goede koffie. Share the love.

> BEKIJK ONZE PRODUCTEN

CFE wil graag een steentje bijdragen aan het goede doel
Iedereen kent wel iemand in zijn naaste familie of kennissenkring, die te maken heeft met deze ziekte. Voor ieder verkochte zak koffiebonen zal een deel worden gedoneerd aan kankeronderzoek. CFE hoopt op deze manier bij te kunnen dragen aan nieuwe behandelmethoden voor kanker en verbeteringen in de kwaliteit van leven van patiënten. CFE staat voor goede koffie en pure beleving en hoopt dat iedereen op zijn eigen manier kan genieten van het leven. Iedereen verdient toch een morgen?

ENJOY YOUR BEST COFFEE EVER

We make it easy for you